Krepšelis tuščias.
0.00 EUR 0.00 EUR 0 Kg 0.00 EUR 0.00 EUR   /component/jshopping/cart/add?Itemid=377 /component/jshopping/cart/refresh?Itemid=377 /product/view Please select the product options. Some product parameters not filled. Continue? This product can not be bought in such quantity. Quantity at cart has not upgraded. Product at cart
ELEKTRINIAI ĮRANKIAI
Poliravimo įranga
Poliruokliai
Priedai
Diskai
Kempinės
Kiti priedai
Šlifavimo įranga
Šlifuokliai glaistui
Ekscentriniai šlifuokliai
Daugiafunkciniai šlifuokliai
Šlifavimo staklės
Trikampiai šlifuokliai
Juostiniai šlifuokliai
Tiesiniai šlifuokliai
Vibraciniai šlifuokliai
Šlifuokliai betonui
Vamzdžių / būgniniai šlifuokliai
Priedai
Šlifavimo diskai betonui
Apsaugos / gaubtai
Šlifavimo ritinėliai
Abrazyvinės juostos
Šlifavimo tinkleliai gipsui
Šlifavimo diskai akmeniui
Šlifavimo diskai plienui
Šlifavimo diskai medžiui
Švytrinis popierius
Poliravimo diskai
Kiti šlifavimo/ poliravimo diskai
Abrazyviniai/ vieliniai šepečiai šlifuokliams
Atsarginės dalys / detalės
Kampiniai šlifuokliai
Kampiniai šlifuokliai (iki Ø 125 mm)
Kampiniai šlifuokliai (iki Ø 230 mm)
Gręžimo įrenginiai
Gręžtuvai
Perforatoriai
SDS max
SDS plius
Smūginiai gręžtuvai
Deimantinio gręžimo įrenginiai
Gręžimo staklės / Stacionarūs įrenginiai
Gręžtuvai-maišytuvai
Kampiniai gręžtuvai
Magnetiniai gręžtuvai
Mini gręžtuvai
Priedai
Inkarai
Detalės
Guoliai
Stovai
Stūmokliai
Švaistikliai
Vamzdžiai
Pjovimo įrenginiai
Pjovimo staklės / Stacionarūs įrenginiai
Medžio pjovimo staklės
Metalo pjovimo staklės
Plytelių pjovimo staklės
Daugiafunkcinės staklės
Pjūklo stalai
Diskiniai pjūklai
Siaurapjūkliai
Elektriniai pjūklai
Juostiniai pjūklai
Tiesiniai pjūklai
Vagapjovės
Priedai
Siaurapjūklių pjūklai
Detalės
Dentračiai
Pjovimo ratukai
Diskai sausam/šlapiam pjovimui
Diskai sausam pjovimui
Diskai šlapiam pjovimui
Diskiniai pjūklai medienai
Diskiniai pjūklai spalvotiesiems metalams
Universalūs diskiniai pjūklai
Pjovimo diskai įvairūs
Žirklės metalui
Orapūtės
Orapūtės
Priedai
Obliai
Lituokliai
Litavimo stotelės
Dujiniai lituokliai
Vamzdžių lituokliai
Plastiko remonto rinkiniai
Indukciniai kaitintuvai
Priedai
Galąstuvai
Galąstuvai
Galąstuvų priedai
Maišyklės
Maišyklės
Maišyklių priedai
Juostiniai suktuvai
Giluminiai vibratoriai
Giluminiai vibratoriai betonui
Giluminių vibratorių velenai
Pjovimo peiliai polistirolui
Frezavimo įrenginiai
Frezeriai
Frezavimo staklės
Priedai
El. vamzdžių sriegikliai
Valymo / plovimo įranga
Dulkių siurbliai
Pramoniniai dulkių siurbliai
Ciklonai
Drožlių siurbliai
Priedai
Atskėlimo plaktukai
Kabiamušiai
Graveriai
Medžio tekinimo staklės
Metalo tekinimo staklės
Klijų pistoletai
El. Klijų pistoletai
Priedai
Daugiafunkciniai įrankiai
Daugiafunkciniai įrankiai
Priedai
Tinklo adapteriai
Kiti el.įrankiai
SUVIRINIMO ĮRANGA
MIG(Pusautomačiai)
MMA TIG (Invertoriniai)
Plazminiai pjovimo aparatai
Taškinio suvirinimo įrenginiai "Spoteriai"
MMA (Transformatoriniai)
Skydeliai
Stiklai skydeliams
Medžiagos ir aksesuarai
Degikliai
Elektrodai
Antgaliai
Viela / tiekimo įtaisai
Vežimėliai suvirinimo aparatams
Aušinimo ventiliatoriai
Kabeliai
Magnetai (laikikliai)
Dujų reguliatoriai
Diodai
Pedalai
Elektrodų džiovintuvai
Jungikliai
Štuceriai/ Lizdai
Elektrodų laikikliai
Tiltai
Kiti priedai
AKUMULIATORINIAI ĮRANKIAI
Gręžtuvai-suktuvai
Li-on
Ni-Mh / Ni-Cd
Perforatoriai
Įrankių komplektai
Pjūklai
Diskiniai pjūklai
Siaurapjūkliai
Tiesiniai pjūklai
Žirklės metalui
Švytuokliniai pjūklai
Grandininiai pjūklai
Šlifuokliai
Kampiniai šlifuokliai
Tiesiniai šlifuokliai
Daugiafunkciniai šlifuokliai
Poliruokliai ir priedai
Daugiafunkciniai įrankiai
Kabiamušiai / viniamušiai
Kniedikliai ir priedai
Obliai
Dulkių siurbliai
Klijų/Silikono/Hermetiko pistoletai
Radijo imtuvai
Kt. akumuliatoriniai įrankiai
Priedai akumuliatoriniams įrankiams
Akumuliatoriai
Krovikliai ir adapteriai
Kt. priedai
DEDRA SAS+ALL akumuliatoriniai įrankiai
ŠILDYMO / VĖDINIMO ĮRANGA
Dujiniai šildytuvai
Dyzeliniai šildytuvai
Elektriniai šildytuvai
Infraraudonujų spindulių šildytuvai
Oro sausintuvai
Aušintuvai
Klimato kontrolės technika
Automobiliniai šildytuvai
NIVELYRAI
Lazeriniai nivelyrai
Lazerio imtuvai ir priedai
Optiniai nivelyrai
Rotaciniai nivelyrai
DAŽYMO ĮRANGA
Dažymo aparatai
Pulverizatoriai
Priedai
Tinkavimo pistoletai
Aerografai
Dažymo stovai
AKUMULIATORIŲ KROVIKLIAI / DALYS
SODO TECHNIKA
Vėjapjovės
Akumuliatorinės vejapjovės
Benzininės vejapjovės
Benzininės savaeigės vejapjovės
Elektrinės vejapjovės
Mechaninės Vejapjovės
Robotai
Trimeriai / Žoliapjovės
Trimeriai benzininiai
Trimeriai elektriniai
Trimeriai akumuliatoriniai
Valai
Detalės
Purkštuvai
Akumuliatoriniai purkštuvai
Benzininiai purkštuvai
Rankiniai purkštuvai
Barstytuvai
Benzininiai grandininiai pjūklai
Benzininiai grandininiai pjūklai
Pjūklų atsarginės dalys
Malkų skaldyklės
Žemės grąžtai
Šakų smulkintuvai
Siurbliai
Siurbliai švariam/ purvinam vandeniui
Fekaliniai siurbliai
Vandens/fekalinės žarnos
Giluminiai siurbliai
Membraniniai siurbliai
Hidroforiniai siurbliai
Benzininiai siurbliai
Priedai siurbliams
Benzininiai generatoriai
Aeratoriai
Gyvatvorių žirklės
Gyvūnų kirpimo mašinėlės
Pūstuvai
Laistymo žarnos
Fontanai
Grėbliai
Kibirai
Vibro pluokštės
Sniego valymo įranga
Kastuvai
Valytuvai
Kita benzininė technika
Kiti įrankiai sodui
ORO KOMPRESORIAI
Vienfaziai oro kompresoriai
Trifaziai oro kompresoriai
Oro kompresoriai 12V
Atsarginės dalys
PNEUMATINIAI ĮRANKIAI
Pneumatinės terkšlės galvutėms
Pneumatiniai kabiamūšiai/ viniamušiai
Kabiamušiai / Viniamušiai
Kabės / vinys
Kabės
Vinys
Pneumatiniai prapūtimo/ nupūtimo pistoletai
Pneumatiniai praplovimo pistoletai
Silikono/ germetiko/ gravitekso pistoletai
Pneumatiniai gręžtuvai
Pneumatiniai kaltai / plaktukai
Pneumatiniai kniedikliai
Pjovikliai/ kampiniai šlifuokliai
Pneumatiniai tiesiniai šlifuokliai
Ekscentriniai šlifuokliai
Vibraciniai šlifuokliai
Juostiniai šlifuokliai
Pneumatiniai stiklo pjovikliai / žirklės
Oro srauto reguliatoriai ir tepalinės
Priedai pneumatiniams įrankiams
Žarnos
Jungimo movos
Greitos jungtys
Kištukai
Oro paskirstytojai
Antgaliai
Poliravimui/ šlifavimui
Pneumatiniai rinkiniai
Pneumatiniai siaurapjūkliai
AUTOSERVISO ĮRANKIAI
Variklio ardymo, paskirstymo velenų fiksavimo, diržo, pompos skremulio, smagračio, alkūninių velenų įrankių rinkiniai
Įrankiai variklio remontui
Veleno remonto irankiai
Diržų montavimo įrankiai
Grandinių remonto įrankiai
Smagračiai
Siurblių nuėmėjai
Kaiščiai
Raktai ir adapteriai
Kaitinimo ir kibirkštinių žvakių remontas
Presavimo įrankiai: sailentblokų, guminių įvorių, guolių presavimas / Rinkiniai
Nuėmėjai
Įrankiai dyzeliniam / benzininiam įpurkškimui
Įrankiai stabdžių sistemos remontui/ nuorinimui/ įrankiai diskiniams stabdžiams
Įrankiai važiuoklės remontui: vairo traukių nuėmėjai, šarnyrų nuėmėjai, kiti įrankiai
Skremulių, škivų atsukimo, vandens pompų nuėmimo, diržo įtempimo reguliavimo įrankiai
Įrankiai vožtuvams, cilindrams, stūmokliams
Vairo mechanizmo įrankiai
Tepalinės, švirkštai, surinkimo / išleidimo bakeliai, piltuvėliai
Stebulės, kardano, stabdžių būgnų, pusašių iškalėjai, atbuliniai plaktukai
Kuro siurbliai
Tepalo filtro, kuro bako kamščių raktai
Diagnostikos priemonės
Įtampos keitikliai / automobiliniai šaldytuvai
Įrankiai automobilių apdailos ardymui
Specializuotos galvutės / Rinkiniai
Įrankiai sunkvežimiams
Tepalo išleidimo įrankiai
Padidintos jėgos raktai
Raktai ratams
Įrankiai generatoriaus remontui
Aušinimo ir kondicionavimo sistemos įrankiai
Įrankiai sankabai / pavarų dėžės remontui
Magnetiniai įrankiai: veidrodėliai, lėkštelės, juostelės ir kt.
Rankinės, kojinės pompos
Įrankiai automobilių stiklams
Avarinio atidarymo įrankiai
Automobilių detalių plovyklos
Įrankiai motociklams / dviračiams / motoroleriams
ĮRANKIAI KĖBULO REMONTUI
HIDRAULINĖ ĮRANGA
Hidrauliniai presai
Hidrauliniai cilindrai
Hidraulinės pompos kojinės, rankinės
Hidrauliniai spyruoklių suspaudėjai
Nešiojami hidrauliniai įrenginiai
Hidrauliniai kranai
Hidrauliniai guolių nuėmikliai
Hidrauliniai vamzdžių lankstytuvai
Hidrauliniai motocikliniai keltuvai/ stovai
Hidraulinės žirklės
Kiti hidrauliniai įrankiai
PADANGŲ / RATŲ SERVISO ĮRANGA
DOMKRATAI
Hidrauliniai su ratukais
Hidrauliniai pastatomi
Atramos/ stendai varikliams
Atramos automobiliams
Transmisijos
Pneumo-hidrauliniai
Pneumatiniai
Mechaniniai
Mašininiai hidrauliniai keltuvai
Rampos
Priedai
ĮRANKIŲ SPINTELĖS / GULTAI / DARBASTALIAI
Kėdutės / gultai / vežimėliai
Įrankių spintelės / įrankiai spintelėms / dėžės
Darbastaliai
VERŽLIASUKIAI
Pneumatiniai veržliasukiai
Elektriniai veržliasukiai
Akumuliatoriniai veržliasukiai
GERVĖS
Elektrinės kėlimo gervės
Akumuliatorinės traukimo gervės
Grandininės kėlimo gervės
Rankinės traukimo gervės
Priedai gervėms
SMĖLIAVIMO ĮRANGA
Smėliasrovės/ kabinos
Rankinės smėliasrovės
Priedai
RANKINIAI ĮRANKIAI IR PRIEDAI
Galvutės, galvučių rinkiniai
Galvutės 1/2"
Galvutės 1/4"
Galvutės 3/4" 6-kampų
Galvutės 3/4" 12-kampų
Galvutės 3/8"
Galvutės 1"
Galvutės smūginės 1/2"
Galvutės smūginės ilgos 1/2"
Galvutės smūginės ilgos 1"
Galvutės smūginės 1"
Galvutės smūginės ilgos 3/4"
Galvutės smūginės 3/4"
Smūginės E-tipo galvutės
Galvutės sraigtinės, sugadintiems varžtams rinkiniai
Plonasienės smūginės galvutės ratams
Galvutės smūginės ilgos plonasienės 12-kampės 1/2" pusašiams ir kt.
Šarnyrinės galvutės
Sukomplektuotos galvutės 1"
Sukomplektuotos galvutės 1/2"
Sukomplektuotos galvutės 1/4"
Sukomplektuotos galvutės 3/4"
Sukomplektuotos galvutės 3/8"
Galvutės E-Star tipo varžtams
Galvutės coliniais dydžiais
Daugiafunkcinės galvutės
Galvučių laikikliai
Kiauryminių galvučių komplektai
Galvučių rinkiniai
Rankenos galvutėms
Vartomos/šarnyrinės rankenos su galvute
T-formos rankenos galvutėms ir antgaliams
Rankenos galvutėms slankiojančiu kvadratu
Spyruoklinės rankenos galvutėms, antgaliams
Rankenėlės galvutėms ir antgaliams
L-tipo rankenos galvutėms
Vartomos rankenos galvutėms
Ilgintuvai galvutėms
Ilgintuvai galvutėms
Smūginiai ilgintuvai
Spyruokliniai ilgintuvai
Bitukai, įpresuoti antgaliai, smūginiai antgaliai, antgalių rinkiniai, antgalių laikikliai
Antgaliai įpresuoti į galvutę 1/2" Spline
Antgaliai 5/16" (8 mm storio)
Antgaliai įpresuoti į galvutę 1/2" T-star/Torx
5-kampiai antgaliai
Antgaliai įpresuoti į galvutę 1/2", HEX
Antgaliai įpresuoti į galvutę 1/4"
Antgaliai įpresuoti į galvutę 3/8"
Antgaliai Ribe
Antgaliai smūginiai ir rinkiniai 1/2"
Antgaliai smūginiai 3/4"
Antgaliai 14 mm
Antgaliai su galvutėmis 1/4" (6.3mm)
Antgaliai/bitukai 1/4"(6.3 mm)
Antgaliai/bitukai 3/8"(10mm)
Antgalių laikikliai
Antgalių rinkiniai
Coliniai antgaliai
Įpresuotų antgalių rinkiniai
Smūginiai antgaliai 22 mm (Hex) galu
Adapteriai, perėjimai, šarnyrai, kardanai galvutėms, antgaliams
Adapteriai/ perėjimai galvutėms/ kardanai
Įrankių rinkiniai
Kombinuoti įrankių rinkiniai 1/4", 3/8", 1/2"
Įrankių rinkinys 3/8"
Įrankių rinkinys 1/4"
Įrankių rinkinys 1/2"
Įrankių rinkinys 3/4"
Įrankių rinkinys 1"
Universalūs įrankių rinkiniai
Raktai
Dinamometriniai raktai
Terkšliniai raktai, raktai su terkšle ir jų rinkiniai
Kombinuoti raktai ir jų rinkiniai
Kilpiniai raktai ir jų rinkiniai
Raktai atviru galu
Šešiakampiai raktai
Raktai smūginiai
Raktai reguliuojami
Raktai pastoliams
Vamzdeliniai raktai
Dėklai, laikikliai raktams
Terkšlės
Terkšlės galvutėms
Terkšlės vartoma galvute
Atsarginės dalys
Replės
Replės universalios, šoninio kirpimo ir kt.
Fiksuojamos replės
Replės fiksuojamiems žiedams
Santechninės replės
Replės prailgintos
Precizinės replės
Specializuotos replės
Žirklės, pjovikliai
Replės skardos lankstymui, skylėms, profiliams
Žnyplės
Replės plytelėms
Replės elektrikams
Replės elektronikai
Kniedikliai
Kniedės ir ats., dalys
Plaktukai
Kaltai ir išmušėjai
Atsuktuvai
Gipso keltuvai
Stovai, atramos
Tvirtinimo elementai
Pistoletai
Vynims/ Kabėms
Silikonui
Laužtuvai
Peiliai, rėžtukai
Staklės armatūros/ skardos lankstymui
Tekinimo peiliai
Vamzdžių raktai
Vamzdžių lenkimo/valcavimo įrenginiai
Vamzdžių kirpimo žirklės
Vamzdžių lenkimo žiedai
Vamzdžių sriegtuvai
Tarpinės, manžetai, sąvaržos ir kt., smulkios detalės rinkiniuose
Dirželiai suveržimui / laidams
Pleištukai
Kirviai
Žirklės
Pjūklai, siaurapjūkliai
Spynos, užraktai
Pakabinamos spynos
Spynos su trosu
Trintuvės
Mentės, glaistikliai
Drožtuvai, obliai, šlifuokliai
Armatūros rišimo kabliai
Dildės
METALO, MEDŽIO, BETONO APDIRBIMO ĮRANKIAI
Grąžtai metalui
Kaltai medžiui
Kaltai betonui
SDS+
SDS-Max
Hex
Grąžtai betonui
SDS+
SDS-Max
Hex
Grąžtai medžiui
Grąžtų rinkiniai
Grąžtai stiklui ir keramikai
Grąžtai pakopiniai
Deimantinės karūnėles
BI-METAL karūnėlės
Karūnėlės medžiui
Volframinės karūnėlės
Frezos medienos apdirbimui
Frezos metalo apdirbimui
MATAVIMO PRIETAISAI
Diagnostinė įranga
Drėgmės ir temperatūros matuokliai
Elektros testeriai
Zondai
Garso lygio matuokliai
Metalo detektoriai
Radiatoriaus spaudimo ir aušinimo sistemos testavimo ir kt. įrankiai
Atstumo matuokliai
Gulščiukai ir gairės
Liniuotės
Ruletės
Stovai ir strypai
Prizmės reflektoriai
Kelmeliai
Storio matuokliai
Teodolitas
Svarstyklės
APŠVIETIMO PRIETAISAI
ALYVOS / TEPALAI / AEROZOLIAI
Alyvos
Aerozoliai
Automobilių plovimo chemija
ELEKTROS VARIKLIAI
Vienfaziai varikliai
0.5-1 KW
1-4 KW
Trifaziai varikliai
SPAUSTUVAI
Plieniniai spaustuvai
Rankiniai spaustuvai
Pasukami spaustuvai
Staklių spaustuvai
Koordinatiniai spaustuvai
Buitiniai spaustuvai
ILGIKLIAI
STATYBINIAI DRABUŽIAI IR APSAUGA
Diržai
Krepšiai
Pirštinės
Akiniai, veido apsauginiai skydeliai
Ausinės
Apranga
Laikikliai
Vaikštynės
Respiratoriai
TENTAI
TURIZMO, LAISVALAIKIO, NAMŲ APYVOKOS PREKĖS, NEODIMIO PAIEŠKOS MAGNETAI
Namų apyvokos prekės
Neodimio paieškos magnetai
Turizmo ir laisvalaikio prekės
Dujos, degikliai, turistinės viryklės
  • VEIKLA KARANTINO METU >>>
    Vadovaudamiesi LR Sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijomis ir siekdami užtikrinti maksimalų klientų bei darbuotojų saugumą:
    • atvykstant į parduotuves privaloma dėvėti apsauginę veido kaukę;
    • rekomenduojama laikytis saugaus atstumo;
    • rekomenduojame užsakymus atlikti iš anksto internetu;
    • į parduotuvę - sandėlį įleidžiame tik po 3 pirkėjus vienu metu.

Privatumo politika

Bendrosios nuostatos

  1. Įgyvendindami Europos Parlamento ir Tarybos Reglamentą (ES) 2016/679 2016 m. balandžio 27 d. dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas)  užtikriname Jums ypač skaidrų ir sąžiningą Jūsų asmens duomenų tvarkymą.
  2. Ši privatumo politika reglamentuoja UAB „Lisoksa” elektroninės parduotuvės drdtools.lt (toliau – drdtools.lt ir drdtools.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
  3. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
  4. Elektroninėje parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad drdtools.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
  5. drdtools.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
    • Asmens duomenis tvarkyti teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu (teisėtumo, sąžiningumo ir skaidrumo principas);
    • Asmens duomenis rinkti nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkyti su tais tikslais nesuderinamu būdu (tikslo apribojimo principas);
    • Užtikrinti, kad tvarkomi Asmens duomenys būtų adekvatūs, tinkami ir tik tokie, kurių reikia siekiant tikslų, dėl kurių jie tvarkomi (duomenų kiekio mažinimo principas);
    • Užtikrinti, kad Asmens duomenys būtų tikslūs ir prireikus atnaujinami; imtis visų pagrįstų priemonių užtikrinti, kad asmens duomenys, kurie nėra tikslūs, atsižvelgiant į jų tvarkymo tikslus, būtų nedelsiant ištrinami arba ištaisomi (tikslumo principas);
    • Asmens duomenis laikyti tokia forma, kad duomenų subjektų tapatybę būtų galima nustatyti ne ilgiau, nei tai yra būtina tais tikslais, kuriais asmens duomenys yra tvarkomi (saugojimo trukmės apribojimo principas);
    • Asmens duomenis tvarkyti tokiu būdu, kad taikant atitinkamas technines ar organizacines priemones būtų užtikrintas tinkamas asmens duomenų saugumas, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo (vientisumo ir konfidencialumo principas).
  6. drdtools.lt yra įpareigota tvarkyti asmens duomenis pagal įstatymus.
  7. Jūsų asmens duomenys yra saugomi tiek laiko kiek yra būtina prekių įsigijimo sutarčiai įvykdyti bet ne trumpiau nei tą mus įpareigoja daryti mūsų veiklą reglamentuojantys teisės aktai. Jūsų asmens duomenys, kurie tvarkomi Jums sutikus su tokiu asmens duomenų tvarkymu yra tvarkomi ir saugomi iki Jūsų sutikimo atšaukimo dienos.
  8. Naudotis elektroninės parduotuvės paslaugomis gali:
    • Visi veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus;
    • Nepilnamečiai nuo keturiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus, turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą;
    • Juridiniai asmenys.
  9. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų elektroninėje parduotuvėje, Jūsų kompiuteryje (ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Naudodamasis elektronine parduotuve sutinkate, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

  1. Užtikriname Jus, kad Jūsų asmens duomenis renkame yra tvarkome tik teisėtai pagrindais, t.y. Jūsų asmens duomenis renkame ir tvarkome tik:
    • Jums perkant prekes tarp Jūsų ir mūsų yra sudaroma pirkimo – pardavimo sutartis ir tvarkome Jūsų duomenis šiuo pagrindu;
    • Jums užsiregistravus mūsų elektroninėje parduotuvėje ir sukūrus asmeninę paskyrą, jūsų duomenis tvarkome pasirengiant Jums pirkti prekes ateityje;
    • Jums davus sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis;
    • Vykdant mums taikomų įstatymų reikalavimus;
    • Nurodžius Valstybės  įgaliotoms institucijoms.
  2. drdtools.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Kad galėtume Jums parduoti Jūsų išsirinktas prekes elektroninėje parduotuvėje drdtools.lt mums yra būtina tvarkyti šiuos Jūsų asmens duomenis: vardą; pavardę, telefono numerį; elektroninio pašto adresą; Jūsų įsigytų prekių pristatymo adresą; IP adresą. 
  3. Kai Jūs apsiperkate mūsų elektroninėje parduotuvėje drdtools.lt ir už prekes atsiskaitote išsimokėtinai mes renkame ir tvarkome šiuos Jūsų asmens duomenis: vardą; pavardę; asmens kodą; asmens dokumento numerį; jūsų tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją; informaciją apie Jūsų darbinę padėtį; per paskutinius 4 mėnesius gautų pajamų vidurkį; elektroninio pašto adresą; Jūsų įsigytų prekių pristatymo adresą; telefono numerį.
  4. Registracijos elektroninėje parduotuvėje metu Jūs privalote pateikti išsamius ir teisingus asmens duomenis.
  5. Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

  1. drdtools.lt pasilieka teisę asmens duomenis perduoti tik patikimoms trečiosioms šalims. Tinkamo paslaugų suteikimo Jums tikslu, perduodame Jūsų asmens duomenis šiems savo partneriams:
    • Kurjerių paslaugas teikiančioms įmonėms, kurios pristato Jums prekes Jūsų nurodytais adresais;
    • Prekių tiekėjams, kurie Jums pristato Prekes tiesiogiai;
    • Finansines paslaugas teikiančios įmonės su kuriomis Jūs sudarote prekių įsigijimo išsimokėtinai sutartis;
    • Meistro paslaugas teikiančioms įmonėms;
    • Garantinio aptarnavimo paslaugas teikiančioms įmonėms;
  2. Jūsų Asmens duomenis taip pat teikiame:
    • Teisėsaugos institucijoms Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka;
    • Valstybinės institucijoms ir teismams, kai tokią pareigą numato taikytini teisės aktai.

Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

  1. Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją drdtools.lt elektroninėje svetainėje.

Privatumo politikos pakeitimas

  1. drdtools.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką.
  2. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y. nuo tos dienos, kai jie yra įkeliami į elektroninės parduotuvės sistemą.
  3. Jeigu Jūs nesutinkate su nauja Privatumo politikos redakcija, Jūs turite teisę jos atsisakyti raštu (el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paštu Lentvario g.16B-101, LT-02300, Vilnius) su sąlyga, kad Jūs prarandate teisę naudotis elektroninės parduotuvės paslaugomis.
  4. Jei po Privatumo politikos papildymo ar pakeitimo Jūs ir toliau naudojatės elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Jūs sutinkate su naująja Privatumo politikos redakcija.

Atnaujinta 2018-05-25

Prekė įtraukta į krepšelį
Užpildyti užsakymą